Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

09 Eylül 2010, 22:19:51

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: YASİN.21  (Okunma Sayısı 57 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HamZa
Yönetici
Hero Member

Konudan Aldığı Puan: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 13 Ekim 2009, 21:56:26 »

“Sizden hiçbir ücret istemeyenlere uyun. Onlar doğru yoldadırlar.”

Bu Âyet-i kerime’sinde ALLAH-u Teâlâ yalnız Rızâ-i Bârî’si için çalışanları tarif ediyor.

Onlar rızâdan başka hiçbir şeye eğilmezler, hiçbir maddi menfaata değinmezler. Ancak onların doğru yolda olduğunu açık olarak ifade ediyor. Ve fakat cep cihadçılarından da hiç şüphesiz ki nefret ediyor. Çünkü bunlar bu cep cihadçılığı ile din-i İslâm’ı küçük düşürüyorlar, halkı yoluyorlar. Her topladıkları haramdır.

Bütün Peygamber Aleyhimüsselâm Efendilerimiz, Hakk’ı tebliğ ettikleri, hakikata çağırdıkları topluluklara:

“Sizden buna karşılık hiçbir ücret istemiyorum. Benim mükâfâtım âlemlerin Rabbine âittir.” demişlerdi. (Şuarâ: 109)

islami forum,islami site,islamiyet,dini site,islami filmler,islami videolar,ilahi fon müzikleri,islam
Tags:
Tags:
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

dinisite.biz 2009 islami forum, dini site islami forum siteleri islami forum rüya tabirleri sözlüğü islami haberler Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC dinisite,dini site,islami forum,islami videolar,islami siteler,islami yazilar,islam dini,islam forum,islam sitesi,islami siteler,dini siteler,dini yazilar,dini sohbetler